O nas

Našim strankam nudimo celovit spekter storitev na svetovnem spletu – vse od izdelave spletnih strani do oglaševanja storitev in izdelkov. Smo manjša agencija, ki stavi na osebni odnos med nami (agencijo) in vami (naročnikom). Vedno se trudimo opraviti svoje delo z najvišjo mero strokovnosti in skrbnosti. Vse od najmanjših do največjih projektov, pomembni so nam vsi in vsak si zasluži  našo popolno pozornost. Ni nam pomembna količina projektov, pomembna nam je kvaliteta vsakega posameznega projekta. Kvaliteta izvedbe vaših projektov, zaradi katerih nam boste z veseljem zaupali tudi v prihodnosti.

Naše vrline so naša kultura

Fokus na donosnost investicij

Zavedamo se, da je vsaka vaša investicija pomembna za prihodnost vašega podjetja, zato nenehno spremljamo ali naše delo dosega zastavljene cilje. Donosnost vaše investicije je zasidrana v kulturo našega podjetja. Stremimo k temu, da boste vedno znova zaupali vaše investicije nam.

Sledimo najboljšim praksam

Tehnologija se nenehno spreminja in s tem tudi naše delo. Svetovni splet praktično vsak dan ponudi nove tehnologije, ki povečujejo donosnost in izboljšajo uporabniško izkušnjo vaših strank. Bodisi pri izdelavi spletnih strani, bodisi pri oglaševanju, mi spremljamo razvoj tehologije, zato da ste vi v koraku s časom.

Usmerjeni v cilje

Vaši cilji so naši cilji. To je moto, ki nas spremlja na vsakem našem koraku. Bodisi spletna stran, trgovina, oglaševanje ali katerakoli druga naša storitev ima vedno določene cilje, ki jih določimo skupaj z vami. Le tako lahko poskrbimo, da vsak naš korak vodi v boljšo prihodnost.

Natančnost pri delu

Za vsakega našega naročnika poskrbimo kot da bi skrbeli zase. Nobena dejavnost ni enaka drugi, zato vedno poizkušamo najprej spoznati specifike vaše dejavnosti, katere nato vključimo v naše delo. Pri izdelavi spletnih strani in oglaševanju je popolnost naše merilo.

Ste pripravljeni, da začnemo skupni projekt?

Pošljite nam sporočilo in potrudili se bomo, da vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času