Predstavitev Suunto 7

2020 csshtmljavascriptphp Obišči stran

Januarja 2020 so pri Suuntu predstavili njihovo prvo pametno - športno uro Suunto 7, za katero smo izdelali spletno predstavitev kot podstran Urarstva Lečnik, ki je bil eden izmed ekskluzivnih prodajalcev ure Suunto 7 v Sloveniji. Pri spletni predstavitvi Suunto 7 smo predelali razpoložljiv slikovni material in ga uporabili na inovativen način za učinkovitejšo predstavitev številnih funkcionalnosti ure npr. razrez 360 stopinjskega videa v interaktivno 360 stopinjsko predstavitev, interaktivni drsnik za predstavitev pametnih in športnih funkcij, izdelali smo slike s spreminjajočimi ploščicami na uri, itd. Naš pristop k predstavitvi ure Suunto 7 pa je bil opažen tudi s strani glavnega direktorja Suunta za centralno Evropo, ki je našo predstavitev razposlal vsem poslovnim partnerjem kot primer dobre prakse (njegovo sporočilo si lahko ogledate spodaj).

Video v interaktivni 360 stopinjski pogled

Interaktivna predstavitev športa in vsakdana ure Suunto 7

O podjetju Urarstvo Lečnik

Urarstvo Lečnik je bilo do leta 1990 znano predvsem po kakovostnem in strokovnem servisu, danes pa pri njih lahko kupite ure za vse generacije. Ponudba Urarstva Lečnik zajema širok spekter blagovnih znamk kot so Gul, Diesel, Fossil, DKNY, Armani, Danish Design, Calvin Klein, Michael Kors, Jacques Lemans, Certina, Tissot, Suunto in Adidas. Za tiste, ki zjutraj nikakor ne morete vstati, imajo veliko izbiro budilk, ki jih poleg uporabnosti odlikuje tudi moden videz. Urarstvo Lečnik danes še vedno zagotavlja tudi vrhunski servis vseh vrst ur. Poleg zahtevnejših popravil žepnih, ročnih in stenskih ur ter budilk zamenjajo tudi baterije in pasove za ure. Če kakšne ure ni mogoče popraviti, strokovno svetujejo pri nakupu nove. Da bi vam kakšna obletnica, rojstni dan ali drug slovesen dogodek ostal v posebnem spominu, vam v urarstvu Lečnik uro tudi gravirajo. Ure so že dolgo naše zveste spremljevalke, vendar se je njihova vloga v zadnjem času precej spremenila. Danes ne kažejo le točnega časa, ampak so lahko tudi lep nakit, ki sledi svetovnim modnim smernicam in odseva podobo časa.

Hi Team, If someone is looking for a fantastic execution of Online Suunto 7 presentation, please check this out!! Lecnik is one of our famous partners we have in Cro/Slo, and with this commitment he's become a legend!! Such a unique execution incl. translation, 3D visualization and new incredible features …and all of these 72 hrs after the official launch – amazing! Guys – this is the benchmark for all our Suunto 7 partners in CENTRAL, That's how stars are made!!

Philippe Descombes Head of Suunto Central Europe