Zakaj izbrati nas?

Pri nas se vedno sprašujemo: »Kako bi lahko nekaj naredili še bolj učinkovito?«. Nenehno preizkušamo nove pristope, nove tehnologije, nove koncepte in še kaj, zato smo vedno v koraku s časom. Vsako idejo pa vedno najprej preizkusimo na naših lastnih projektih, s čimer vašim projektom prihranimo denar za napake in obenem pridobimo dragocene izkušnje, ki jih nato lahko apliciramo na vaš projekt. Izhajamo iz lastnih izkušenj, zato se še kako zavedamo, da je v Sloveniji veliko podjetij, ki nimajo neomejenega proračuna za izdelavo spletnih strani, oglaševanje in druge aktivnosti na spletu, zato je toliko bolj pomembno, da je vloženi denar porabljen smoterno in s ciljem povrnjene investicije in dodano vrednostjo na investicijo.

Kvaliteta pred kvantiteto

S svojimi strankami želimo imeti pristen in oseben odnos, ki bo temeljil na zaupanju. Ne želimo, da bi se naše stranke počutile kot le eden od mnogih. Manjše število strank pomeni kvalitetnejšo obravnavo, večjo možnost razvoja ter individualno posvetitev podrobnostim. Svoje poslovanje ne usmerjamo v različne pavšalne storitve in pakete, saj imajo podjetja različne potrebe, sredstva in cilje. Vsako podjetje je potrebno pred izbiro oglaševanja podrobno analizirati ter preučiti možnosti sodelovanja. Naše poslovanje ni usmerjeno k obljubam, da se bodo vrhunski rezultati pokazali kar čez noč, saj vemo, da nekateri projekti zahtevajo veliko časa in truda. Prav trud je tisti, ki odlikuje naše podjetje

Usmerjeni k ciljem

Vaši cilji so naši cilji. Po konkretni pretekli in sedanji analizi, z našimi strankami vedno določimo cilje, ki jih želimo doseči. Kreative sproti prilagajamo, preučujemo ter po potrebi spreminjamo. S strankami smo vedno v kontaktu ter jim na podlagi izkušenj in znanja tudi samoiniciativno svetujemo in podajamo predloge. V primeru, da nam zaupate tudi vodenje vaših profilov na socialnih omrežjih (Facebook / Instagram), vam bomo pomagali zgraditi pristen odnos z vašo skupnostjo oziroma potencialnimi strankami. Skupaj bomo gradili na prepoznavnosti vašega podjetja / blagovne znamke. Naš cilj ni usmerjen le na pridobivanje všečkov, srčkov, itd., če le – ti ne doprinesejo k razvoju podjetja in večji prodaji. V primeru, da prodajate določen proizvod ali več njih, vam verjetno na tisoče všečkov ne pomeni prav veliko, če vam ti ne prinesejo tudi prodaje.

Dostopnost in odzivnost

Našim strankam smo vedno na voljo, velikokrat tudi zunaj našega delovnega časa, saj razumemo, da nekatere težave potrebujejo takojšnjo rešitev. Veliko naših naročnikov pohvali našo dostopnost ter odzivnost in prav to je tisto, kar našim strankam največ pomeni, saj se lahko vedno zanesejo na nas.V dani situaciji vedno poskušamo najti optimalne rešitve.

ZAUPAJO NAM ŽE

Ste pripravljeni, da začnemo skupni projekt?

Pošljite nam sporočilo in potrudili se bomo, da vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času