Spletna stran S – TEH d.o.o.

2017 csshtmlphpwordpress Spletna stran ne deluje več :(

Za podjetje S – TEH d.o.o. smo izdelali novo spletno stran v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku. Pri oblikovanju in izdelavi spletne strani smo izhajali iz glavne dejavnosti podjetja – izvedba strojnih inštalacij. Cilj spletne strani je bil predstaviti predvsem ključne prednosti podjetja in velik nabor preteklih projektov. Za izdelavo spletne strani podjetja S - TEH d.o.o. smo uporabili platformo Wordpress in jo prilagodili naročnikov potrebam za učinkovito spletno predstavitev

O podjetju S - TEH d.o.o.

Visoko specializirano podjetje S-TEH d.o.o., je eno izmed vodilnih ponudnikov izdelave in montaže instalacij iz nerjavečega materiala na slovenskem trgu. Uspešno sodelujejo in se povezujejo s priznanimi podjetji na področju gradbeništva, farmacije in inženiringa strojnih inštalacij, kar jim omogoča hitro prilagodljivost in izvedbo večjih projektov na mednarodnem trgu. V Sloveniji že vrsto let uspešno sodelujejo s farmacevtskimi podjetji Lek d.d. in Bayer Pharma d.o.o. Na trgih bivše Jugoslavije pa sodelujejo s podjetjem Bosnalijek d.o.o.

Zelo zadovoljni z izvedbo. Spletna stran je presegla vsa naša pričakovanja. Pri izdelavi so upoštevali vse naše želje in izpolnili še naše najbolj muhaste zahteve. V agenciji Arssa so Izredno odzivni in pripravljeni na vse. Priporočam.

Damjan Paragidirektor podjetja